Wolfeye.org
2010-07-18 15:35:02

Utflykt på hemmaplan

Fick några bilder av Maggan som hon tog sist de var och hälsade på. Det är så gulligt med store buffliga Nitro som blir en riktig gentleman med lilla Millimeter! Han lägger sig ner, leker på marknivå och han är försiktig med henne,hon är ju bara 5 månader ännu. De har så roligt ihop!


Chili passar på...


Chili, Millimeter, Trubbel, Nitro och Rista

Annars så har jag jobbat mycket natt så det har inte blivit så mycket lydnadsträning, men däremot mycket sim och bad för hundarna. Mycket uppskattat i värmeböljan! Nitro har blivit riktigt duktig att simma, tack vare flytvästen, för han var försiktig från början. Men nu simmar han mest av alla, den lilla raringen.

Vi har även hunnit med ett besök på Medevi Brunn där vi passade på att träna avslappning med Nitro,vi satte oss på varenda parkbänk och så fort Nitro blev lugn ,gick vi vidare. Folk måste trott att vi var riktiga pensionärer, hihi.

Sedan var vi på Övralid utanför Motala som var författaren Verner von Heidenstams ställe. Mycket naturskönt och med jättefin utsikt! Chili var så gullig för det fanns en fårhage där och när han kände lukten av dem började han att eya och smyga fast han inte såg dem ens!

 

Kommentarer