Wolfeye.org
2012-08-13 12:27:08

Utställning Askersund

I helgen var det dags för utställning för Nitro igen, denna gången i Askersund. Och det gick jättebra, Nitro blev 2:a bästa hane efter fina Thornapple Mercury All Jacked Up och Nitro fick både CK och reserv Cacib. Nitro kommer att få Cacibet på riktig sedan för att Jack redan är C.I.B. Och det var det jag var ute efter, ett Cacib!! BIR vore ju trevligt någon gång på en SKK, men med såna snyggingar som Jack med i leken är det ju bara att fetglömma ;) Såg att Jack blev BIG 1 också. STORT GRATTIS Anna-Lena och Jack!!! Han är en fantastiskt vacker hund! Grattis också till Ida Sörvik med Taggdo's Axel som fick Certet och till Marie Johansson vars Easy Thank U Fans " Trubbel" blev BIM och dessutom blev Fullcertad!! STORT GRATTIS! 


Min stiliga kille!
 

The one and only, Jack!!
 

Taggdo's Axel äg. Ida Sörvik
 
Nitros kritik:
Maskulint utmärkt huvud och uttryck, utmärkt hals, utmärkta proportioner, välutvecklat bröstparti, goda vinklar fram, utmärkt bakställ, ben och tassar, utmärkta rörelser, utmärkt päls för årstiden.
 1 Ök 2:a Bästa hane CK Reserv Cacib Domare: Kurt Nilsson
 
Med sin fina rosett!

Maritha kom förbi och hejade på oss med Nitros dotter Spira, och oj vad Nitro och hon är lika i sättet! Mycket energi och piggelin på att arbeta! Härlig tjej!!


Vackra dottern Spira!

Vi har hunnit med att spåra också, Joakim lade ut 14 pinnar, 11 vanliga och 3 stora och Nitro tog 1 stor  och 10 små med sig hem. Han har nåt emot de stora pinnarna, ska lägga ut spår med bara stora pinnar tror jag. Tyvärr var ju slutet en av de som inte kom med, åhhh, suck!! Annars är han duktig på att spåra, ju svårare desto bättre, behöver träna på mer starter också för han har lite bråttom, vill att han ska fästa ordentligt på en gång.


Han får alltid så fin kritik för sitt huvud!
 
Nitro och jag har börjat på lydnadskurs för Anders Svensson och Nitro har varit jätteduktig, hoppas kunna starta eliten senare i höst . Det var jätteskillnad på Nitro från förra kursen, så lugn och avslappnad när vi var passiva! Kanske börjar han bli vuxen snart :)
 

Snart 3 år

I tisdags var vi på ringträning i ÖKKs regi i ösregn,  jag jätteglad för att vi tog oss dit ändå, för det märktes skillnad på denna utställning på både Nitro och mig. Speciellt i springandet som väl aldrig har känts så naturligt som nu och inte forcerat som det ofta har varit. Vi vill för mycket både Nitro och jag och tar i för mycket,och då blir det inte alltid så bra. Träning ger färdighet ;)


Nitros bästa är att SPRINGA!!

Fick en glädjande nyhet, Nitro och jag kom 2.a i Best Friend Trick Challenge med våra tricks, som går att se här på hemsidan under Nitro Trix. Så snart får vi hem våra priser från Best Friend som är värda ca 400 Kr, tjohoo! Känns som lilla julafton!Haha, jag döör, Chili visar att det går att sova och vakta samtidigt! Lilla sötnöt!
 

Ful fart på lilla Saga!
 

Uppdelade i svart och rött
 

Fina gammeltant Rista!
 

Saga gillar Rista och håller sig till henne
 

Vacker Chili!!
 

Chili njuter i gröngräset

Kommentarer