Wolfeye.org
2012-05-02 11:32:24

Tredje gången gillt!

Vi var till Linköpings HU för att köra freestyle klass 2 i tisdags, denna gången var det utomhus. Uppladdningen gick bra, vi körde igenom programmet en gång och sen fick han ta det lugnt och han var riktigt avslappnad! Däremot var han ganska jobbig på prisutdelningen sedan, den lilla busen. Vi har gjort en del ändringar i vårt program och de fungerade jättebra, det var skönt med tanke på att vi har tränat med flaggan bara några dagar. Flaggan är i färgerna red, gold and green eftersom det är så de sjunger i låten Karma Chameleon, plus att mina kläder är i de färgerna också, ett litet tema iaf. Nitro var lite disträ emellanåt, men det var det många hundar som var, med lukter och störningar,så jag tycker att han klarade det bra ändå.Jag var jättenervös precis innan och efteråt kändes det som jag hade ätit klister, var så himla torr i munnen haha!! Vi kom på en 2:a plats av 14 ekipage och blev uppflyttade till klass 3, YES!! Filmen går att se under Nitro filmer.
 

Blev så jätteglad för denna bild!! Tack så mycket Lasse Moell !!!

Vi har tävlat 2ggr tidigare i klass 2 men det har alltid blivit strul och nu har jag lyssnat massor på den låten för att sätta programmet, så nu blir det skönt att slippa den, förlåt Boy George!


Nitro var jätteduktig och höll flaggan superbra! Foto:Lasse Moell

Saga var duktig med all störning, hon hälsade på lite folk och både åt mat, lekte, sov, kissade och bajsade i ny miljö, inte dåligt för en snart nio veckors valp.Det har gått bra med henne hemma också, Nitro och hon leker jättebra, han är den bästa barnvakten ever! Det är bilåkandet som är lite jobbigt, undrar om hon är lite åksjuk. Hon skäller och ylar och det spelar ingen roll om hon sitter i knäet eller i buren, men det har blivit något bättre nu iaf. Vi har kört med DAP spray och så får hon lite köttfärs när hon går in i buren så hon har inget emot buren.Så vi får hoppas att det ger med sig, sånt brukar ju gå över.På hemvägen från tävlingen så sov hon hela tiden!


Saga får syn på något spännande!
 

Lilla hjärtat sover sött på ett annat hjärta ; )
 

Nitro är så snäll med henne,min stora djungelbjörn!
 

Lilla fröken
 

Vill du vara med och leka ?
 

Första ståbilden 8,5 vecka gammal
 

Nitro skulle ha hetat Baloo istället, min stora djungelbjörn!
 
Bästa kompisar!

I lördags så startade vi appellklass i Linköping med praktfiasko som följd. Det började med att han tog en lov innan han sprang på spåret, han tog första pinnen jättebra och första vinkeln, men sen pajade jag det mesta tror jag, jag tjatade apport på honom och helt plötsligt ville han svänga av där apporten låg innan, jag stannade och fick tillbaka honom på spåret, sen trodde jag att Nitro hade gått fel, och i nästa vinkel kom han av sig eller om jag gav upp.När jag pratade med spårläggaren efteråt visade sig att han hade gått med skogskanten för att få ut avståndet så Nitro hade haft rätt!! Fattar inte att jag ska förstöra för honom! Jag funderar om han hade klarat det om jag hade hållt käft,usch vad jag känner mig dålig som förare när jag är ett sånt kontrollfreak och inte kan följa med och lita på honom!

Kommentarer